Belastingen Particulieren

"Question & Advice is makkelijk en betaalbaar."
Familie De Graaf
Question & Advice belastingadvies heeft de volgende dienstverlening aan particulieren:

Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
Iedereen die in Nederland woont of inkomsten ontvangt uit Nederland moet daarover belasting betalen. Die betaalt u over uw inkomen, over financiële belangen in een vennootschap en over uw spaargeld en beleggingen. Via bepaalde aftrekposten kunt u daarvan sommige uitgaven aftrekken.Verzoek indienen voorlopige teruggaaf
Verwacht u belasting terug te krijgen? Als u een voorlopige aanslag aanvraagt, kunt u vooraf de belasting maandelijks terugkrijgen. Wij adviseren u graag hoe dit in zijn werk gaat.

Aanvraag doen voor toeslagen
Afhankelijk van uw situatie en inkomen kunt u bij de Belastingdienst aanvraag doen voor een bijdrage in bepaalde kosten. Er zijn vier soorten toeslagen, namelijk de zorgtoeslag, het kindgebondenbudget, de huurtoeslag en de kinderopvangtoeslag. De aanvragen hiervoor kunnen wij voor u verzorgen.

Belastingaangifte aan huis
Een belastingaangifte doen is vaak een behoorlijke papieren rompslomp. Als je alles moet opsturen is de kans aanwezig dat je niet volledig bent. Om je te ontzorgen kiest Question & Advice er vaak voor om bij je langs te komen. We kunnen dan vaak in één keer goed je aangifte regelen en kost het beiden partijen minder tijd.

Meer weten?

Wil je graag weten wat we voor je kunnen betekenen met betrekking tot de belastingaangifte? Neem dan contact op.

Search